Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

THISSFEST

Overzicht | Biografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2013 - heden

Genre

singer-songwriter

Online

Officiƫle website
Facebook

Thissfest

The Hague International Singer-Songwriter Festival (THISSFest) is een onafhankelijk, vierdaags festival voor singer-songwriters op verschillende locaties in Den Haag. De eerste editie vindt plaats van 27 tot en met 30 juni 2013. Het festival wordt georganiseerd door The Secret Singer-Songwriter Society (S4), een Nederlandse non-profitorganisatie waarbij singer-songwriters zich met hun ...
Volledige biografie...

Biografie Thissfest

The Hague International Singer-Songwriter Festival (THISSFest) is een onafhankelijk, vierdaags festival voor singer-songwriters op verschillende locaties in Den Haag. De eerste editie vindt plaats van 27 tot en met 30 juni 2013. Het festival wordt georganiseerd door The Secret Singer-Songwriter Society (S4), een Nederlandse non-profitorganisatie waarbij singer-songwriters zich met hun muziek inzetten voor verschillende goede doelen. Alle opbrengsten van THISSFest gaan naar een reeks humanitaire projecten van S4.

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Thissfest

Audio/Video Thissfest

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer