Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

TOSS & TURN

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1997 - 1998

Genre

Eurohouse

Toss & Turn

Toss & Turn is het duo Lucien Witteveen (beter bekend als MC Miker G) en Robin Drost. Hun eerste single Flexx-ible uit 1997 bevat een sample uit het nummer Da Beat Goes... (1996) van de Duitse dancegroep Red 5 waarin zij op hun beurt een sample verwerkt hebben van MC ...
Volledige biografie...

Bezetting

MC Miker G   producer, rap, tekstschrijver
Robin Drost   producer

Genoemd in de biografie van

1995   MC Miker G and DJ Sven

Biografie Toss & Turn

Toss & Turn is het duo Lucien Witteveen (beter bekend als MC Miker G) en Robin Drost. Hun eerste single Flexx-ible uit 1997 bevat een sample uit het nummer Da Beat Goes... (1996) van de Duitse dancegroep Red 5 waarin zij op hun beurt een sample verwerkt hebben van MC Miker G.

Discografie Toss & Turn

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Toss & Turn

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer