Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

VAN DER AA'S & ZEKHUIS

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Van der Aa's & Zekhuis

Periode

2007 - heden

Genre

coverbands, meidengroepen, pop

Online

Officiële website

Van der Aa's & Zekhuis

Van der Aa's & Zekhuis is het zangtrio Lesley van der Aa, Michèle van der Aa en Lotte Zekhuis, alle drie afgestudeerd aan de Rockacademie in Tilburg. Ze zingen in de show She Got Game 3 en besluiten met een eigen muziektheatervoorstelling door het land te gaan. Eind 2007 start ...
Volledige biografie...

Bezetting

Lesley van der Aa   zang
Michèle van der Aa   zang
Lotte Zekhuis   zang

Overige muzikanten

Marc van de Schoot   basgitaar
Florian Hoefnagels   drums
David van den Bogaard   gitaar

Genoemd in de biografie van

2009   Leoni Jansen

Biografie Van der Aa's & Zekhuis

Van der Aa's & Zekhuis is het zangtrio Lesley van der Aa, Michèle van der Aa en Lotte Zekhuis, alle drie afgestudeerd aan de Rockacademie in Tilburg. Ze zingen in de show She Got Game 3 en besluiten met een eigen muziektheatervoorstelling door het land te gaan. Eind 2007 start Let's Do Men!, onder regie van zangeres Leoni Jansen en met eigen(wijze) bewerkingen uit het repertoire van mannelijke popsterren als Mick Jagger, Sting en Prince. Op de gelijknamige cd worden de zangeressen begeleid door David van den Bogaard (gitaar), Marc 'Vandes' van de Schoot (bas) en Marnix Stassen (drums, percussie). Het logische vervolg heet Let's Do Her met liedjes van hun grote, vrouwelijke voorbeelden zoals Cyndi Lauper, Madonna en Joan Armatrading. De begeleidingsband wordt gevormd door Van den Bogaard, Van de Schoot en Florian Hoefnagels (drums). Met hun derde programma Let’s Go Dutch! tourt het trio vanaf najaar 2011 met een programma Nederlandse hits en liedjes van onder anderen Shocking Blue, Margriet Eshuijs, Golden Earring en 3js. Bij de Amsterdamse première vervangt Nina June Lesley van der Aa vanwege zwangerschapsverlof.

Discografie Van der Aa's & Zekhuis

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Van der Aa's & Zekhuis

Audio/Video Van der Aa's & Zekhuis

Video Van der Aa's & Zekhuis

Van Der Aa's & Zekhuis - ...
Van Der Aa's & Zekhuis - Watermensen
Van Der Aa's En Zekhuis -...
Van Der Aa's En Zekhuis - Nieuwe Dag
Van der Aa's en Zekhuis /...
Van der Aa's en Zekhuis / True Colors
"LET'S DO HER" PROMO
"LET'S DO HER"  PROMO
Let's do men! Promo
Let's do men! Promo
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.
Van der Aa's en Zekhuis / True Colors

Alle video's

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer