Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

VICT'EM

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1994 - 1997

Genre

grunge, hardcore

ViCT'eM

Het kwartet ViCT'eM uit Goes beweegt zich tussen de genres metal, hardcore, noise, rock en grunge, waarbij het liedje altijd voorop staat. De eerste demo levert goede reacties op en wordt demo van de maand in het altijd zeer kritische muziekblad Opscene. Onder de optredens onder meer een in de ...
Volledige biografie...

Bezetting

Bart van der Weide   zang
Dennis Huige   gitaar
Mithat Dogan   basgitaar
Eugene de Kok   drums

Genoemd in de biografie van

1997   Racoon

Biografie ViCT'eM

Het kwartet ViCT'eM uit Goes beweegt zich tussen de genres metal, hardcore, noise, rock en grunge, waarbij het liedje altijd voorop staat. De eerste demo levert goede reacties op en wordt demo van de maand in het altijd zeer kritische muziekblad Opscene. Onder de optredens onder meer een in de Melkweg bij de cd-presentatie van Gorefest. Via het Zeeuwse label Deltone verschijnt in 1995 een splitsingle met stadgenoten Eat Roadkill. Een van de optredens naar aanleiding van de tweede demo is in Paradiso. Zanger Bart van der Weide (die ook een tijd in de band Sure As Hell zingt) en gitarist Dennis Huige gaan verder met Racoon.

Discografie ViCT'eM

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video ViCT'eM

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer