Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

VIBERIDER

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2006 - 2011

Genre

rock, stonerrock

Online

Facebook

Viberider

Viberider is een stonerpopgroep met leden uit Dreadlock Pussy, Face Tomorrow en Swan Vesta. In februari 2007 wint het kwartet de finale van het Limburgse popconcours Nu Of Nooit wat een plek oplevert in het programma van Pinkpop. Na het album The Big Show (2010) en een laatste tournee in ...
Volledige biografie...

Bezetting

Jos Roosen   drums
Rob Dokter   basgitaar
Jowan Van Barneveld   gitaar, zang
Ferry Michel Duijssens   gitaar, zang
Kelly Kockelkoren   percussie, sampler, zang
Meer resultaten... Minder resultaten

Overige muzikanten

Sjoerd van der Knoop   drums
Jaap Melman   basgitaar

Genoemd in de biografie van

2006   Dreadlock Pussy
2006   Face Tomorrow

Biografie Viberider

Viberider is een stonerpopgroep met leden uit Dreadlock Pussy, Face Tomorrow en Swan Vesta. In februari 2007 wint het kwartet de finale van het Limburgse popconcours Nu Of Nooit wat een plek oplevert in het programma van Pinkpop. Na het album The Big Show (2010) en een laatste tournee in februari 2011 concentreren de bandleden zich op andere muzikale projecten. Voorjaar 2011 brengen zangeres Kelly Kockelkoren en gitarist Punto een eerste EP uit met hun band Kill Ferelli.

Discografie Viberider

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Viberider

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer