Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

VLEK

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2009 - heden

Genre

impro, jazz

Vlek

Vlek is een groep Brabantse musici en ontstaan uit sessies die broers Jacques (gitaar) en Bert Palinckx (contrabas) organiseren in Paradox te Tilburg. Het eerste optreden is op 18 april 2009 tijdens de viering van 200 jaar Tilburg in Paradox. Na drie jaar 'experimenteren en uitproberen' klinkt Vlek als een ...
Volledige biografie...

Bezetting

Bert Palinckx   contrabas
Edward Capel   saxofoon
Hans Sparla   trombone
Pascal Vermeer   drums
Bart Van Dongen   synthesizer, toetsinstrumenten
Meer resultaten... Minder resultaten

Overige muzikanten

Aron Raams   gitaar

Genoemd in de biografie van

2008   Palinckx

Biografie Vlek

Vlek is een groep Brabantse musici en ontstaan uit sessies die broers Jacques (gitaar) en Bert Palinckx (contrabas) organiseren in Paradox te Tilburg. Het eerste optreden is op 18 april 2009 tijdens de viering van 200 jaar Tilburg in Paradox. Na drie jaar 'experimenteren en uitproberen' klinkt Vlek als een combinatie van big band, vrije improvisatiegroep en rockband, met invloeden uit psychedelica, blues en noise. In 2013 verschijnt het eerste album Speck.

Discografie Vlek

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Vlek

Audio/Video Vlek

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer