Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

WE'LL MAKE IT RIGHT

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

We'll Make It Right in 2011

Periode

2009 - heden

Genre

pop, soul

Online

Officiële website

We'll Make It Right

We'll Make It Right is een samenwerking van Tim van Berkestijn (Benny Sings), Bart Suèr (SFeQ), Roos Jonker, Dean Tippet, DJ Extraaa en Bo Koek (Kopna Kopna). Het gezelschap betrekt in het kader van het project In A Cabin With in januari 2009 een week lang een geluidsdichte hotelsuite in ...
Volledige biografie...

Bezetting

Benny Sings   producer, zang
Bart Suèr   saxofoon
Roos Jonker   zang
Dean Tippet   zang
Bo Koek   drums, zang

Genoemd in de biografie van

2009   Bart Suèr
2009   Benny Sings

Biografie We'll Make It Right

We'll Make It Right is een samenwerking van Tim van Berkestijn (Benny Sings), Bart Suèr (SFeQ), Roos Jonker, Dean Tippet, DJ Extraaa en Bo Koek (Kopna Kopna). Het gezelschap betrekt in het kader van het project In A Cabin With in januari 2009 een week lang een geluidsdichte hotelsuite in het Lloyd Hotel te Amsterdam om daar te werken aan een album dat in juni uitkomt. De cd bevat zowel experimentele popliedjes als jazzy ballads. In november 2010 komen de muzikanten opnieuw bij elkaar, ditmaal in een huis in de Ardennen, voor een tweede album dat in april 2011 uitkomt bij Dox.

Discografie We'll Make It Right

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's We'll Make It Right

Audio/Video We'll Make It Right

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer