Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

WHITE SLICE

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2012 - heden

Genre

punk

Online

Bandcamp
Facebook
Officiƫle website

White Slice

White Slice wordt begin 2012 opgericht door gitarist Jeroen Blom (Brat Pack) en drummer Ming Boyer (Gewapend Beton). Na de eerste jamsessies wordt de band versterkt door bassist Bo Broek (The Local Spastics) en zanger Hugo van Heijningen (Malkovich). White Slice neemt een paar demo's op in de schuur van ...
Volledige biografie...

Overige muzikanten

Jeroen Blom   gitaar
Bo Broek   basgitaar
Ming Boyer   drums
Hugo van Heijningen   zang

Genoemd in de biografie van

2010   Malkovich

Biografie White Slice

White Slice wordt begin 2012 opgericht door gitarist Jeroen Blom (Brat Pack) en drummer Ming Boyer (Gewapend Beton). Na de eerste jamsessies wordt de band versterkt door bassist Bo Broek (The Local Spastics) en zanger Hugo van Heijningen (Malkovich). White Slice neemt een paar demo's op in de schuur van de ouders van Broek, repeteert acht keer en betreedt daarna voor het eerst het podium. Na een korte tournee in oktober 2012, langs Frankfurt, Praag en Berlijn, neemt de band in december 2012 met Igor Wouters (Backfire!) in de studio van de Amsterdam Recording Company binnen twee dagen negen nummers op voor het eerste album Antarctica. Voordat de plaat uitkomt in september 2013 doet White Slice optredens in voornamelijk Amsterdam, met een enkel uitstapje naar Rotterdam, Utrecht en Tilburg. Antarctica komt zowel uit op cd (bij Suburban Records) als op vinyl (Whipping Post Music).

Discografie White Slice

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's White Slice

Audio/Video White Slice

Video White Slice

White Slice live in Berli...
White Slice live in Berlin at Supamolly
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.
White Slice live in Berlin at Supamolly

Alle video's

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer